Groepen

Festa al ristorante Cosa 10-30 personen

Mogelijkheden voor uw event bij Cosa

De feestdagen komen er weer aan, dus dat betekend dat er weer veel te vieren valt binnen uw bedrijf, familie of vriendenkring. Hoe leuk is het om een share dining avond te organiseren aan onze proeftafel in de wijnbar. Deze lange tafel is uitermate geschikt voor een échte ongedwongen, Italiaanse proefavond van 10 tot en met 30 personen, waarbij wij onze verschillende Italiaanse specialiteiten serveren op onze etagères en daarmee het ultieme Italië naar Baarn halen.

Wanneer u een leuke avond wilt organiseren en u doet dit op een doordeweekse dag, (van maandag t/m donderdag) serveren wij “net als in het echte Italië” limonchili van het huis, zodat u samen proost met al u collega’s, familie en of vrienden.

Sala privata 20-50 personen

Privézaal

Wenst u wat meer privacy, omdat uw gezelschap van feesten houdt of juist wat meer rust wenst? Dan hebben wij daar ook de perfecte ruimte voor. Onze sfeervolle wijnkelder met typerende wijnwand waar onze flessen bewaard worden is daar de ideale plek voor!

Uw kerstborrel, nieuwjaarsborrel, verjaardag, pensioen of een ander event voor 20 tot 50 personen?

Reserveer dan ons arrangement die speciaal is samengesteld voor onze wijnkelder. Wat houdt dit allemaal in:

4 uur onbeperkte Hollandse bar (bier, wijnen, fris) voor €24,50 per persoon en voor €27,50 per persoon serveren wij uw gasten deze avond ook nog wat heerlijkheden uit onze Italiaanse keuken. Ook beschikken wij over een professioneel geluid set waar u kosteloos gebruik van kunt maken in onze wijnkelder.

En nu speciaal voor de gastheer/gastvrouw INCLUSIEF gratis overnachting in ons bovengelegen, compleet gerenoveerde hotel, inclusief ontbijt voor 2 personen t.w.v. €120,00